Conferinta de incheiere a proiectului

 

În data de 14 decembrie 2012, s-a desfasurat în Bucuresti, Calea Plevnei nr. 61, Conferinta pentru prezentarea rezultatelor proiectului: „Plan de management şi campanie de informare, educare şi conştientizare privind Situl Natura 2000 Grădiştea-Căldăruşani-Dridu ROSPA0044”. 

 

În cadrul conferintei de presă au fost prezentate rezultatele proiectului si a fost subliniata necesitatea elaborarii Planului de management al Sitului Natura 2000 care sa asigure mentinerea starii de conservare favorabila a Sitului.

 

Prezentatorii au evidentiat urmatoarele aspecte:
-Dna. Mirela Nedelescu, asistent de proiect, Asociatia Expertilor de Mediu, a realizat o prezentare generală a rezultatelor proiectului „Plan de management şi campanie de informare, educare şi conştientizare privind Situl Natura 2000 Grădiştea-Căldăruşani-Dridu ROSPA0044” si a prezentat Programul POS Mediu, Axa Prioritara 4;
- Dl. Emilian Burdusel, custode al Sitului Natura 2000, Presedinte CE UNESCO Pro Natura, a prezentat importanta elaborarii Planului de management pentru Situl Natura 2000 Gradistea – Caldarusani - Dridu

- Dra Lavinia Raducescu, coordonatoare SOR, a prezentat tipurile de masuri de conservare destinate speciilor de pasari pentru care a fost declarat Situl Natura 2000.

- Dl. Florian Nitu, sociolog, a prezentat factorii de impact antropic asupra Sitului Natura 2000 Gradistea-Caldarusani-Dridu, identificati in urma realizarii studiului de evaluarea detaliata a impactului activitatilor socio-economice din zona asupra Sitului Natura 2000.

 

In cadrul conferinţei de prezentare a rezultatelor proiectului a fost proiectat filmul info-documentar privind Situl Natura 2000 Grădiştea-Căldăruşani-Dridu, care a fost realizat în cadrul proiectului.

 

 

 

Du vorba mai departe!FacebookTwitterYahooEmail